Goede testimonials en referenties zijn uiteraard belangrijk voor ons.

De onderstaande opdrachtgevers vertellen hun eigen verhaal over onze dienstverlening.

Jeanette Verbeek | Barbara Timmermans

“ARCUSplus heeft met haar advies een boost gegeven aan de marketing en acquisitie voor bedrijvenpark Het Klooster. De geadviseerde aanpassingen in aanpak, zowel intern als extern, en vestigingsvoorwaarden hebben inmiddels geleid tot meer reuring in de markt en bij onze doelgroep, alsmede tot een aantoonbaar groter aantal prospects en vestigers.”

Jeanette Verbeek | Barbara TimmermansVoor meer informatieGemeente Nieuwegein | Het Klooster
Klaas Beerda

“ARCUSplus heeft de gemeente Utrecht bijgestaan in de oprichting van UCiB, heeft nadere research verricht naar doelgroepen en markten, een plan van aanpak geschreven en onze aanbesteding van business adviseurs begeleid. Peije en Paul hebben een schat aan ervaring in huis op het gebied van acquisitie en zijn een goed klankbord.”

Klaas BeerdaProgrammamanagerUtrecht City in Business
Erwin van der Meer | Mathieu Pasquier

“ARCUSplus heeft duidelijk haar sporen verdiend op het gebied van marketing en acquisitie. Hun aanpak is prettig, pragmatisch en to-the-point. Het opgeleverde plan en de adviezen gaven een duidelijke richting aan onze strategie.”

Erwin van der Meer | Mathieu PasquierManagers (Foreign) Direct InvestmentsInvest in Zeeland
Guido van Liefland

“ARCUSplus hielp ons in korte tijd bij het bepalen en presenteren van het acquisitie-potentieel van onze topsectoren. Hiermee hadden we een solide en expertmatige basis om de juiste strategische keuzes te maken voor de acquisitie-aanpak in West-Brabant voor de komende jaren.”

Guido van LieflandDirector for InvestmentsN.V. REWIN West-Brabant
Huib Pelser | Tom Orval

“Nadat ARCUSplus het strategische marketing- en acquisitieplan had ontwikkeld, zijn Peije en Paul nu ook betrokken bij de uitvoering van een aantal concrete marketing- en acquisitie-activiteiten. Hierdoor beschikken we nu over een gedegen logistieke propositie, en profiteren we van de kennis en het netwerk van ARCUSplus bij het organiseren van een buitenlands acquisitieprogramma.”

Huib Pelser | Tom OrvalAccountmanagers Ruimte en EconomieGemeente Venlo
Piet Tulner | Guus Stappaerts

“Omdat de profilering van het Kempisch Bedrijvenpark (KBP) nogal lokaal was zochten wij een partij die kon helpen bij uitbreiding van ons netwerk en onze naamsbekendheid buiten De Kempen. ARCUSplus heeft hiertoe een concreet plan gemaakt en ons geïntroduceerd in relevante netwerken voor onze acquisitie. En ons marketingmateriaal kreeg een stevige impuls. Inmiddels staat KBP ook buiten onze regio veel beter op de kaart.”

Piet Tulner | Guus StappaertsVoor meer informatieKempisch Bedrijvenpark
Chris van Voorden

„In de opstartfase van de afdeling Foreign Investments hadden we behoefte aan de juiste acquisitiecapaciteit en -kennis op het gebied van onder andere Cleantech. ARCUSplus heeft ons bijna een jaar in-house ondersteund bij het maken van strategische keuzes en het leggen van de basis voor een profes-sionele en succesvolle marketing- en acquisitie-aanpak. Mede hierdoor waren we in staat om in 2015 met ons team goede resultaten te boeken.”

Chris van VoordenHoofd Foreign InvestmentsInnovationQuarter
Eelko Brinkhoff

“BOM Foreign Investments had in de afgelopen jaren regelmatig behoefte aan strategische en operationele ondersteuning op het gebied van marke- ting en acquisitie. ARCUSplus is hiervoor een ideale partner. Ze snappen het vak goed, zijn direct inzetbaar en leveren altijd toegevoegde waarde. Of het nu gaat om investor relations, het opstellen van acquisitieplannen, het organiseren van fact finding trips of strategische acquisitie in clusters!”

Eelko BrinkhoffHoofd Foreign Investments BOM Foreign Investments
Louise Aangeenbrug | Marjolein van Loon

Door de concrete adviezen en de in-house begeleiding van ARCUSplus heeft het ‘Programma Acquisitie’ van de gemeente Enschede een echte impuls gekregen. In korte tijd is de juiste basis gelegd voor een acquisitie-organisatie, die met praktische aanvalsplannen, en rekening houdend met de overige dynamiek in de regio Twente, de boer op gaat.

Louise Aangeenbrug | Marjolein van LoonVoor meer informatieGemeente Enschede
Arthur Steenmeijer

In 2016 had THBA het gevoel dat de aanwas van nieuwe, mogelijke vestigers achterbleef bij het niveau van voorgaande jaren. ARCUSplus heeft, daarbij gebruikmakend van haar netwerk binnen, en kennis van de acquisitiesector, op objectieve wijze onderzocht wat hiervan de oorzaken waren. De heldere adviezen uit hun analyse implementeerden we in het acquisitieplan 2017.

Arthur SteenmeijerManager General AffairsThe Hague Business Agency